BAM
Gudenåløbet 2018

Tilmeldingen til Gudenåløbet 2018  er åbnet. 

Tilmeld dig her

Læs mere her

Cafèen tilbyder

                                                                                                                           

     Se ugens

MANDAGS- OG ONSDAGSMENU

Vejret i Bjerringbro

dmi

Bjerringbro

Platinsponsorer
Guldsponsorer
Træning

Mandag kl. 17:30

Onsdag kl. 18:00

Torsdag kl. 18:00

Lørdag  kl. 09:00

Start fra Hallen    

Løberuter onsdag

Følg Gudenåløbet

FACEBOOK
Sikkerhed!
  

Brug gule veste/jakker og gerne med reflexbånd!

HUSK! Overhold færdselsreglerne!

-----------------------

JAGT - DATOER:

Kjællinghøl: 2017/18:

pt. intet oplyst

Vejledning om færdsel i skov.

 

Forsiden

Tjek Forum før lørdagsturen Læs referater fra bestyrelsesmøderne Tag med BAM til Berlin Halvmaraton

Generalforsamling i BAM


Den årlige generalforsamling for Bjerringbro Atletik & Motion afholdes, i umiddelbar forlængelse af træningen, onsdag 14. marts kl. 19.30 i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter lokale 6. 


Der er mulighed for at nå et bad inden generalforsamlingen. Sæt kryds, meld dig til maden og kom glad - alle fra bestyrelsen er klar på en tørn mere.
Læs mere og meld dig til her.


Foredrag om motivation


BAM er klar med årets første medlemsarrangement, og det skal handle om motivation og om at komme i løbetøjet og komme afsted, selv om det står ned i stænger og der blæser en sludstorm fra vest. 

Her kommer sportspsykolog Jón Gregersen fra DGI for at give os nogle værdifulde værktøjer, der kan øge motivationen for løb.
Læs mere og meld dig til - med eller uden mad -  under BAM Aktiviteter.


Motionsdag

Der er endnu en gang Motionsdag ved Bjerringbro Idrætspark søndag den 8. april med Lars Pedersen og BAM som arrangører.

Læs mere om tilmelding med mere under BAM Aktiviteter


BAM Fællestræning


Der afholdes 2 fællestræninger i første halvår 2018.  Den første blev holdt onsdag den 7. februar hvor der var mørkeløb, og der er igen fællestræning på programmet mandag den. 19. marts – så sæt allerede nu kryds. 

Fællestræning er tænkt som et socialt arrangement, hvor BAM løbere mødes på tværs af tempogrupper.

Der er mulighed for fællesspisning for egen regning i forbindelse med fællestræning. Som noget nyt skal man tilmelde sig fællesspisning,  så sikrer BAM, at Hallens køkken får besked. BAM er vært med en øl eller vand.  

Tilmelding til fællesspisningen den 19. marts kommer senere - der vil være en egenbetaling på 50 kroner.

 Skyggebørnsløbet blev en succes


Lørdag 3. februar var der for første gang SKYGGEBØRNsløbet i Bjerringbro. Bedømt ud fra deltagernes tilbagemeldinger og deltagerantallet, så er det ikke sidste gang.

I alt 140 deltagere fordelt på maraton, halvmaraton og 4,2 km rundeløb støttede den gode sag. 

SKYGGEBØRNsløbet har det formål, at skaffe midler til hjælp for sorgramte børn og unge. Lørdagens løb bidrog til, at nå dette mål.

Du kan se mere om SKYGGEBØRNsløbet via https://skyggeboern.dk/

Stor tak til Lars Pedersen som tog initiativet og har været BAMs tovholder på løbet og tak til de øvrige BAMere, som har hjulpet med gennemførelsen af SKYGGEBØRNsløbet.

Du finder resultater fra SKYGGEBØRNsløbet via https://www.sportstiming.dk/event/4782/resultsWalk & run´ere bestod med glans


Onsdag den 10. januar var der eksamen for vores W&R hold med den traditionelle løber-espalier og fortjent hyldest ved ankomsten ved hallen efter endt løb. 


Anne-Marie og Villy ledte dem flot igennem ruten på de 6 km. Og alle 13 bestod med glans og fik overrakt deres diplomer.
 
Stort tillykke til alle og godt løbet!

 Egeskovløbet fik fint løbevejr


Omkring 150 deltagere stod søndag den 6. november klar til de kuperede ruter på henholdsvis 6 og 12 kilometer til BAM´s efterårsklassiker Egeskovløbet.

Hurtigste mand på 12 kilometer var Jens Emil Sloth Nielsen med tiden 43:36 minutter og hurtigste kvinde var Diana Sloth Nielsen i tiden 53:59 minutter. 

På 6 kilometer-ruten var Søren Hyldal Sørensen hurtigst i tiden 22:14 minutter og hurtigste kvinde var Cathrine B. Henriksen i tiden 29:00 minutter.

Se alle resultaterne her

Se et galleri fra dagen på Midtjyllands Avis´ hjemmeside

Se flere billeder fra løbet under Galleri.
Suppeløbet er tilbage


Lørdag den 18. november blev traditionen med BAM´s Suppeløb genoptaget. 

Der blev løbet 1/2 marathon, 1/4 marathon og 1/8 marathon alt efter hvad man var til, og derefter var der suppe ad libitum, øl og saunagus. 

Suppeløbschef Palle Winther uddelte årets suppepriser, og de store suppekurve gik til Hanne Vinter og Kim Hesselbjerg for altid at være klar til at give en hånd, når der er brug for det i BAM.

Tillykke og tak til begge to!Fremtidens løbeklub


Hvordan ser fremtidens løbeklub ud? Hvilke aktiviteter skal BAM tilbyde i fremtiden for at kunne tiltrække nye og fastholde nuværende medlemmer? Hvad skal der til for, at vende medlems tilbagegang til medlems fremgang? Disse og mange andre spørgsmål har vi i bestyrelsen sat os for, at finde svar på.

Mandag 4. september havde vi besøg af to inspirationskilder fra DGI og Bevæg dig for livet, Rene Vinther Olsen og Henrik Mikkelsen. Gennem inspirerende indlæg satte de tankerne og ideerne til Fremtidens løbeklub i gang hos os i bestyrelsen. Mødet vil blive fulgt op med yderligere aktiviteter i samarbejde med DGI.

I første omgang skal vi i bestyrelsen arbejde videre med de input vi fik på mødet. Der kom så megen inspiration på bordet, som lige skal bundfældes før vi er klar til at løfte sløret for konkrete tiltag.

Når vi i bestyrelsen har skabt klarhed over tiltagene, så vil vi selvfølgelig delagtiggøre jer i vores tanker og ideer.

Med løbehilsen

BestyrelsenNyheder

BAM aktiviteter

08-04-2018
Motionsdag

Forum

CPH marathon 2018
Seneste svar:
Mandags-træning
Seneste svar:
Kontakt: Webmaster (klik)