BAM
Gudenåløbet 2019

Gudenåløbet 2019

trak rekordmange deltagere 
Vi glæder os til at se jer i 2020!
Cafèen tilbyder

                                                                                                                           

     Se ugens

MANDAGS- OG ONSDAGSMENU

Vejret i Bjerringbro

dmi

Bjerringbro

Platinsponsorer
Guldsponsorer
Træning

Mandag
kl. 8.30 & 17:30

Onsdag
kl. 18:00 & 19.30

Torsdag kl. 17:30

Lørdag  kl. 09:00

Start fra Hallen    

Løberuter onsdag

BAM på Facebook
BAM   
GUDENÅLØBET
Sikkerhed!
  

Brug gule veste/jakker og gerne med reflexbånd!

HUSK! Overhold færdselsreglerne!

-----------------------

JAGT - DATOER:

Kjællinghøl: 2017/18:

pt. intet oplyst

Vejledning om færdsel i skov.

 
« Tilbage

Medlemsindlæg

Gøteborg tur 2007-arrangementgruppen

Gøteborg ½ maraton 2007...

28 løbere og 2 supporter var klar lørdag morgen kl. 5.30 ved hallen i Bjerringbro. Hvor turen gik til Sverige. Vi holdte en pause på Himmerland, hvor vi fik kaffe og rundstykker, samt masser af frugt som venligst var sponsoreret af FAKTA i Bjerringbro. - Kl. 10 skulle vi med færgen, så vi var vist i god tid, men den udnyttede vi til at få udleveret vores startnumre og chips, som viste sig at være en god ide idet vi så hvordan nogen rendte forvirrede rundt og ledte efter deres startpose inden vi gik ombord.

Ombord på færgen sad vi nogenlunde samlet og fik slappet af og spist de medbragte sandwich som MAMMEN OST havde sponsoreret. Ved ankomst til Gøteborg var vi meget privilegerede, da der holdt en bus med et BAM skilt i forruden, så vi kørte direkte op til vores fine hotel, men alle værelserne var ikke klar så vi fik et værelse hvor vi kunne stille vores bagage inden turen gik videre ud til startområdet med vores egen BAM bus.

Endnu engang var vi i god tid, så vi brugte tiden til at finde et sted hvor vi kunne hænge vores BAM banner op så vi havde et sted at samles efter løbet, vores 2 supportere tog sig pænt at vores medbragte tasker og tøj under løbet, da tiden nærmede sig drog vi mod vores startgruppe som var startgruppe 3, løbet startede kl. 15 og vi blev sendt af sted med 7 min mellemrum hver gruppe. Vi var ca. 40,000 løbere til start og da de første kom i mål var de sidste ikke blevet sendt af sted.

Vi havde 5 debutanter med som alle gennemførte i flot stil.
Henrik Bøge Madsen 1.47. Susanne Kragelund. 2.15.11. Helle Pedersen 2.15.50. Dorte Holm 2.15.50. Nick Jensen 2.18. TILLYKKE TIL DEM…

Efter løbet tog sammen tilbage til hotellet hvor vi fik udleveret vores nøgle til værelserne, efter et velfortjent bad og noget tørt tøj skulle vi ud og spise i noget der hedder Liseberg “ Sveriges svar på tivoli, vi skulle spise på noget der hed værtshus cafeen der var bestilt bord og mad. Efter et godt måltid mad og nogen gode fadøl samt husets vin, var der nogen der gik ud og så på Liseberg og nogen gik hjem.

Søndag morgen var der fælles morgenmad hvor vi efterfølgende skulle med vores BAM bus kl. 8.30 ned til færgen, ombord på færgen blev de sidste svenske penge brugt, og tiden blev brugt til at slappe af i der var nogen som var godt trætte og jeg tror vi, alle glædede sig til at komme hjem.
Ved ankomst til Frederikshavn holdt vores bus som kørte os tilbage til Bjerringbro hvor vi ankom ca. kl. 15.
Alt i alt en god tur for alle…!!!!!!!


Med venlig hilsen
Arrangement gruppen


Andre Medlemsindlæg

Kontakt: Webmaster (klik)