BAM
Gudenåløbet 2022

Gudenåløbet afholdes den 21. maj 2022
Cafèen tilbyder

                                                                                                                           

     Se ugens

MANDAGS- OG ONSDAGSMENU

Vejret i Bjerringbro

dmi

Bjerringbro

Platinsponsorer
Guldsponsorer
Træning

Mandag 

kl. 8.30 & 17:30

Onsdag
kl. 18:00 

Torsdag kl. 17:30

Lørdag  kl. 09:00

Start fra Hallen    

Løberuter onsdag

BAM på Facebook
BAM   
GUDENÅLØBET
Sikkerhed!
  

Brug gule veste/jakker og gerne med reflexbånd!

HUSK! Overhold færdselsreglerne!

-----------------------

JAGT - DATOER:

pt. intet oplyst

Vejledning om færdsel i skov.

 

Forsiden

Følg BAM på Facebook

Gratis Walk & Run-forløb hos BAM


BAM tilbyder i efteråret igen Walk & Run forløb, hvor man kan komme i gang som ny løber eller komme i gang med at løbe igen efter en skade eller en pause.

Walk & Run-forløbet begynder mandag den 20. september klokken 17 med et kort introduktionsmøde og registrering i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. 

Herefter vil der være en lille gå- og løbetur på højst tre kilometer, fortæller Anette Christensen, der står i spidsen for Walk & Run-forløbet.

Helt ekstraordinært er dette års Walk & Run ganske gratis da corona-nedlukningen forstyrrede sidste års Walk &Run-forløb.

Walk & Run er for alle aldersgrupper fra 12 år og opefter, og det består af en rolig optræning af muskler og led med en kombination af gang og småløb, som stille og roligt øges over16 uger i efteråret.

Målet er at gøre dig løbeklar, så du ved starten på det nye år kan løbe seks kilometer uden stop. Derefter kan du begynde på klubbens løbeprogrammer fra begyndelsen af januar, og - hvem ved - sætte kurs mod en af ruterne til Gudenåløbet i juni.

Walk & Run forløbet følger klubbens øvrige træningstider:

Mandag kl. 17.30, onsdag kl. 18 og lørdag kl. 9.

Bjerringbro Atletik & Motion har som noget helt nyt også et gåhold, der mødes om onsdagen og følger samme ruter som Walk & Run.Jubilæum fejret i flot sensommervejr


Lørdag 4. september blev BAMs 50 års jubilæum fejret i flot solskinsvejr ved Fiskehytten ved Tange Sø. Lidt over 50 BAM´ere var mødt frem for at markere jubilæet.

I forbindelse med jubilæet har BAM fået fremstillet en jubilæums løbetrøje som blev udleveret før starten på ruterne 7, 15 eller 21 km.

Efter løbeturen var der lækker grillmad og hyggeligt samvær for de fremmødte BAM'ere.

Formanden holdt en kort tale suppleret med Palle Winther, der gik tilbage i tiden til klubbens opstart og kom omkring hvordan klubben har udviklet sig til det den er i dag.

Det blev en rigtig fin markering af 50 års jubilæet og endnu et bevis på, at sund motion og hyggeligt samvær går hånd i hånd i BAM. Både før, nu og i fremtiden.Løb sammen - hele vejen!


Som det nok er de fleste bekendt, så faldt en af klubbens medlemmer om med hjertestop under en træningstur under corona-nedlukningen.

Heldigvis var der tre andre klubmedlemmer med vedkommende på løbeturen, så der blev tilkaldt hjælp og ydet livreddende førstehjælp, lige som hjerteløbere kom til med en hjertestarter, før ambulancen nåede frem. Alt endte godt, men havde vedkommende været alene afsted, så kunne det være endt helt galt.

Derfor opfordrer bestyrelsen på det kraftigste til, at man altid får alle med hele vejen hjem i de respektive tempogrupper. Alle har vel hørt meldingen fra en anden løber om at ”I skal ikke samle mig op – benene er tunge i dag” eller lignende.

Men det går ikke - man kan aldrig vide, hvornår det går galt. Så ingen skal løbe alene, når man er afsted med BAM.

Samtidigt opfordrer bestyrelsen til, at man - hvis man har det halvskidt eller værre - siger det til de andre i gruppen og ikke gemmer på det.

Bestyrelsen ser på muligheden for at anskaffe armbånd eller lignende med kontaktoplysninger til de nærmeste og andre relevante oplysninger, hvis uheldet er ude. 

Vi var desuden ved at lægge an til at udbyde hjertestarterkurser til medlemmerne inden corona-nedlukningen sidste forår, og det vil vi tage op igen, så snart der bliver mulighed at samles omkring det.

Lad os passe på hinanden!

Bedste løbehilsener

BestyrelsenSponsoraftale med Sportigan


Husk at du som medlem af BAM får rabat hos Sportigan i Viborg, når du køber Fusion løbetøj. Læs mere om aftalen her.

Der er sendt et nyhedsbrev ud til alle medlemmerne med oplysninger om, hvordan man kan logge på Sportigan-Viborgs webshop for BAM-medlemmerne. 
Så print ud og hæng op.

Webshoppen kan du finde her


Om klubben

BAM aktiviteter

Forum

Planen 27. september
Seneste svar:
Ren Natur.
Seneste svar: 26-09-2021
Planen 20. september
Seneste svar:
Startnr til Broløbet
Seneste svar:
Kontakt: Webmaster (klik)