BAM
Gudenåløbet 2024

Lørdag d. 25 maj 2024

Cafèen tilbyder

                                                                                                                           

     Se ugens

ONSDAGSMENU

Vejret i Bjerringbro

dmi

Bjerringbro

Platinsponsorer
Guldsponsorer
Træningstider

Mandag

kl. 8.30 & 17:30

Onsdag og torsdag

kl. 17:30

Lørdag  kl. 09:00

Start fra Hallen    

Løberuter onsdag


HUSK lys/reflekser i den mørke tid

HUSK vi løber i VENSTRE side

Sikkerhed!
  

Brug gule veste/jakker og gerne med reflexbånd!

HUSK! Overhold færdselsreglerne!

-----------------------

 
« Tilbage

Medlemmer

MedlemsinfoVedr. Rettelser til medlemsdata:

Vær opmærksom på at den nødvendige returmail med det personlige adgangslink af jeres mailsystemer kan opfattes som "Masseforsendelse" og eventuelt afvises, hvorfor I muligvis skal checke jeres indboks herfor.

Her laves tilmelding til BAMs medlemsdatabase.

Venligst udfyld felterne under Online-feltet, se øverst under "Tilmeld nyt medlem".

Vær opmærksom på at BAM's vedtægter kræver en minimums-alder på 12 år for at blive medlem og dermed træne i BAM. - Man kan dog - som ikke-medlem - sagtens deltage i BAMs forskellige løbsarrangementer, selvom man er under 12 år!

Medlemsliste: (Find dit nr. her)

Klik her for at finde jeres medlemsnr. - Listen er altid opdateret, såfremt du holder dine medlemsdate ajourført. Du kan selv sortere listen efter ønske, tryk på overskriften du ønsker listen sorteret i.

Klubinformationer:

Medlemskontingentet - er på 300,00 kr. inkl. fri deltagelse i Egeskov-løbet. Der udsendes opkrævning (som nyhedsbrev pr. mail) i løbet af april-maj, efter generalforsamlingens beslutning om kontingent-størrelsen.

Medlemskab af klubben giver mulighed for et uhøjtideligt og uformelt fællesskab, hvor der er plads til sjov og hyggeligt samvær.

Medlemskab af klubben giver også mulighed for deltagelse i alle fællestræningsløb inkl. træningsstøtte og -vejledning samt temposættere, adgang til forskellige klub-arrangementer og -fester, mulighed for deltagelse i klubbens egne løb samt deltagelse i løbsarrangementer, som klubben deltager i.

Medlemmer bør altid holde BAM underrettet om skift af mail adresse, da dette er en forudsætning for at kunne modtage nyhedsbreve, informationer om arrangementer incl. Generalforsamlingen, ændringer af træningstider mv.

Spørgsmål eller kommentarer bedes sendt til webmaster:

Esben A. Lou  - KLIK HER.


Kontakt: Webmaster (klik)