Nyheder

STAFET for livet


Så er pladsen til STAFET for livet ved at være klar til weekendenStøt op om det gode formål - og tak til BAM holdet bag arrangerementet - mere info via link under EVENTS.GUDENÅLØBET 2024 – BLEV EN VARM OPLEVELSE.

 

Løbsudvalget bag Gudenåløbet 2024 vil gerne sende en stor tak til alle de BAM medlemmer, øvrige hjælpere og sponsorer, som var stærkt medvirkende til, at Gudenåløbet 2024 blev endnu et succesfuldt løb i rækken. Hvis man sammenligner med sidste års løb med Grundfos Olympics deltagerne, så var der i 2024 en stigning på 100 deltagere i forhold til 2023.

Når vi afholder Gudenåløbet, så håber vi altid på godt vejr. I år var det lidt bedre en det vi håber på målt på temperaturen. Det betød, at vi kæmpede med vandforsyningen og ca. 15 deltagere opgav at gennemføre løbet på grund af varmen. Til gengæld betød det gode vejr, at stemningen på Åpromenaden før og efter løbet var i top.

Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige, som gav den en ekstra skalle før,under og efter løbet. Jeres indsats er stærkt medvirkende til den positive stemning der er omkring Gudenåløbet.

Positive tilbagemeldinger fra deltagere, sponsorer, tilskuere osv. er med til at give en god følelse af, at den indsats alle har lagt for dagen, har båret frugt.

Hvis du som deltager eller hjælper har input til nye tiltag eller forbedringer i forhold til Gudenåløbet 2024, så vil vi i løbsudvalget blive rigtig glade og tage alle input med i planlægningen af Gudenåløbet 2025. Foto Niels Jørgen Berg.

 

Du kan se resultatlisten her Sportstiming - Gudenåløbet 2024

 

ENDNU EN GANG - EN STOR TAK FOR HJÆLPEN TIL ALLE.

 

På vegne af alle i løbsudvalget

Jan Møller Nielsen

LINK til GALLERI
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer